Υγρα Λιπάσματα

SUELO Ca

Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και την θεραπεία της έλλειψης ασβεστίου και βορίου, προλαμβάνοντας τη μείωση της παραγωγής και την υποβάθμιση της ποιότητας των καρπών των καλλιεργειών.Περιέχει αμινοξέα και οργανικά οξέα.

Διαβάστε περισσότερα: SUELO Ca

SUELO Cu

Υγρό λίπασμα γλουκονικού χαλκού για την πρόληψη και θεραπεία της έλλειψης χαλκού στο φυτό. Χαρακτηρίζεται από την καλή απορρόφηση του, τόσο από τα φύλλα όσο και από το φλοιό. Δεν επηρεάζεται από βροχοπτώσεις και έχει ελαφρώς διασυστηματική δράση, αυξάνοντας τη φυσική αντοχή των φυτών έναντι μυκητολογικών ασθενειών που οφείλονται σε Ωίδιο, Φυτόφθορα, Κυκλόνιο κτλ. Μπορεί να εφαρμοστεί διαφυλλικά ή απ’ευθείας στο έδαφος σε όλες τις καλλιέργειες.

Διαβάστε περισσότερα: SUELO Cu

SUELO K

Υγρό λίπασμα καλίου με συμπλεκτικό χηλικό παράγοντα EDTA. Η παρουσία του EDTA αυξάνει το διαθέσιμο κάλιο για το φυτό με άμεσο αποτέλεσμα την αύξηση των σακχάρων στο τελικό προϊόν και την πρωίμηση της καλλιέργειας. Ιδιαίτερα χρήσιμο για αμπέλι και κηπευτικά. Μπορεί να εφαρμοστεί διαφυλλικά ή απ’ευθείας στο έδαφος σε όλες τις καλλιέργειες.

Διαβάστε περισσότερα: SUELO K

SUELO Mix

Υγρό λίπασμα με ιχνοστοιχεία, τιτάνιο και κοβάλτιο. Συνιστάται για χρήση σε καλλιέργειες ευαίσθητες στην έλλειψη ιχνοστοιχείων. Ιδιαίτερα το τιτάνιο και το κοβάλτιο δρουν ως καταλύτες κατά την φωτοσύνθεση με συνέπεια την αυξημένη παραγωγή υδατανθράκων(σακχάρων) από το φυτό.

Μπορεί να εφαρμοστεί διαφυλλικά ή απ’ευθείας στο έδαφος σε όλες τις καλλιέργειες.

Διαβάστε περισσότερα: SUELO Mix

SUELO Βορίου

Υγρό λίπασμα για την πρόληψη και θεραπεία της έλλειψης βορίου στο φυτό.Ειδικά στο αμπέλι βελτιώνει την καρπόδεση και ανάπτυξη του φυτού, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται οι μικρές και ρυτιδιασμένες ράγες. Στην ελιά βελτιώνει και αποτρέπει τη μείωση της παραγωγής και τις παραμορφώσεις κατά την ανάπτυξη του φυτού.Μπορεί να εφαρμοστεί διαφυλλικά ή απ’ευθείας στο έδαφος σε όλες τις καλλιέργειες .

Διαβάστε περισσότερα: SUELO Βορίου

Copyright © 2021 agrochemsofcrete. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.