Βιοενργοποιητές

SUELO Power

Υγρό λίπασμα από φυσική ενζυματική ζύμωση θαλάσσιων φυκιών με υψηλή συγκέντρωση πολυκαρβοξυλικών οξέων και χηλικών ιχνοστοιχείων.Το προϊόν αυτό, λόγω της ειδικής του σύνθεσης επιτυγχάνει αύξηση φυτού, ανθοφορίας, καρπόδεσης, μεγέθους καρπού, πρωίμηση παραγωγής και βελτίωση ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα: SUELO Power

SUELO Amin

Το SUELO-AMIN είναι ένας φυσικός βιοδιεγέρτης που αποτελείται από αμινοξέα προερχόμενα από ενζυματική υδρόλυση, με αποτέλεσμα να είναι πιο αποτελεσματικό από άλλο προϊόντα χημικών διεργασιών. Προϊόν υψηλής τεχνολογίας με θεαματικά αποτελέσματα σε όλες τις καλλιέργειες.

Διαβάστε περισσότερα: SUELO Amin

SUELO Root

Το Suelo-Root είναι ένα προϊόν ενζυματικής ζύμωσης που περιέχει πολυσακχαρίτες, αποστάγματα φυκιών, χουμικά οξέα, ιχνοστοιχεία, πολυκαρβοξυλικά και τριακαρβοξυλικά οξέα, βιταμίνες και φυσικές ορμόνες.

Διαβάστε περισσότερα: SUELO Root

SUELO ALGAE solido

Πλήρως υδατοδιαλυτοί μικρόκοκκοι από εκχύλισμα θαλάσσιων φυκιών που συμπληρώνουν άριστα τη θρέψη των φυτών. Βελτιώνουν την ανθοφορία, την καρπόδεση και την ποιότητα των καρπών ενισχύοντας το μεταβολισμό, τις κυτταρικές διαιρέσεις και τις άμυνες του φυτού

Διαβάστε περισσότερα: SUELO ALGAE solido

Copyright © 2021 agrochemsofcrete. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.